Woning Dorpsstraat Broek op Langedijk - Studio GJS

Woning Dorpsstraat Broek op Langedijk

Woning Dorpsstraat Broek Op Langedijk

In het lint van de Dorpsstraat van Broek op Langedijk mochten wij deze woning ontwerpen. De kavel ligt precies op een plek waar het dorpslint een sprong maakt. Hierdoor ligt de kavel half verscholen achter een andere woning. Dit gegeven hebben we gebruikt in het ontwerp en zo ontstaat er een rustig straatbeeld. We hebben de wensen van de opdrachtgever vertaald in een strak vormgegeven woning met veel ruimtelijke kwaliteit. Daarbij hebben we zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de kwaliteiten van de plek, zoals het uitzicht en de ligging ten opzichte van de zon.

Status: Gerealiseerd

RUIMTE, LICHT, VORM EN MATERIAAL

Ruimte, licht, vorm en materiaal zijn de ingrediƫnten waar wij mee mogen werken. We verwerken deze elementen in uiteenlopende architectuur opdrachten. Daarbij proberen we altijd de maximale kwaliteit uit de opgave te halen.

Meer over Studio GJS