Verloskundigen praktijk De Vooroever Medemblik - Studio GJS

Verloskundigen praktijk De Vooroever Medemblik

Verloskundigen praktijk De Vooroever

Vanwege het karakter van de binnenstad volgt het pand de structuur van de kavel. Het is zorgvuldig vormgegeven en gedetailleerd zodat deze zich op gepaste wijze voegt naar zijn omgeving. Er is getracht zoveel mogelijk daglicht naar binnen te halen ondanks de 2-zijdig georiënteerde kavel. Daarnaast hebben we efficiënt gebruik gemaakt van de beperkte ruimte.

Status: Gerealiseerd

RUIMTE, LICHT, VORM EN MATERIAAL

Ruimte, licht, vorm en materiaal zijn de ingrediënten waar wij mee mogen werken. We verwerken deze elementen in uiteenlopende architectuur opdrachten. Daarbij proberen we altijd de maximale kwaliteit uit de opgave te halen.

Meer over Studio GJS