Studio GJS - Studio GJS

Over ons

Wij zijn een architectenbureau met een jong en enthousiast team van architecten en bouwkundigen.

Onze kracht is met een totaal pakket van ontwerp tot uitvoering onze opdrachtgever van dienst te zijn. Wij werken daarom vanuit een creatief platform samen met andere architecten, bouwkundigen, en (grafisch) ontwerpers. Door samen te werken leveren wij zeer hoge kwaliteit, bewaken we het budget en kunnen wij alle werkzaamheden tot in de uitvoering voor u verzorgen.

Wij werken met ons team en creatief platform efficiënt, doelgericht en met grote passie en betrokkenheid voor het vak aan onze ontwerp opgaven.

kvk: 55778380
btw: NL19203802B01

Team

GERBEN STRIKWERDA, MSc
architect / eigenaar
architectenregister: 1.180215.004
gerben@studiogjs.nl

BRAM VAN DEN HEUVEL, MSc
architect / interieurarchitect
architectenregister: 1.160715.002
bram@studiogjs.nl

TIMO DE GROOD, BBe
bouwkundige
timo@studiogjs.nl

JELMER GROENLAND, BBe
bouwkundige
jelmer@studiogjs.nl

JOB REUS, BBe
bouwkundige / freelance medewerker

DENNIS TJON A HEN, BBe
bouwkundige / freelance medewerker

Creatief platform

ME-2 architecten bna
architecten en bouwkundigen

Tmpl-design
strategische en grafische ontwerpers

Bramvandenheuvel.eu
architectuur en interieurarchitectuur

Visie

Ruimte, licht, vorm en materiaal zijn de ingrediënten waar wij mee mogen werken. We verwerken deze elementen in uiteenlopende architectuur opdrachten. Daarbij proberen we altijd de maximale kwaliteit uit de opgave te halen.

Wij werken aan uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw met particuliere en professionele opdrachtgevers. Wij hebben geen vooraf ingenomen positie betreft architectuurstijl of beweging. Ieder project een uniek uitgangspunt.

We vinden het belangrijk om samen met onze opdrachtgevers een leuk en inspirerend ontwerpproces te doorlopen. Het is daarbij ons doel om goede architectuur te maken en maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Samen creëren we uw unieke plek om te wonen of te werken.

Onze maatschappelijke betrokkenheid komt nadrukkelijk tot uiting in onze maatschappelijke projecten. Deze projecten dienen een groter doel dan architectuur ansicht. Het zijn projecten waar letterlijk mensenlevens kunnen veranderen. Architectuur is dan niet langer alleen maar een doel, maar ook een middel geworden.