Community Centre Roemenië - Studio GJS

Community Centre Roemenië

Community Centre Perspective Danes Roemenië

Voor stichting Perspective zijn we gevraagd om hun community centrum in Roemenië te ontwerpen. Het community centrum is bedoeld om de Roma community (zigeuners) van Danes te helpen. Zij krijgen er ondersteuning in onderwijs, voedsel en dagbesteding. Tevens is er een jeugdcentrum en ruimte in het pand voor jongeren om er voor langere tijd te verblijven als opvanghuis.

Wil je net als wij dit mooie project ondersteunen? Klik hier voor meer informatie.

Status: In ontwikkeling

RUIMTE, LICHT, VORM EN MATERIAAL

Ruimte, licht, vorm en materiaal zijn de ingrediënten waar wij mee mogen werken. We verwerken deze elementen in uiteenlopende architectuur opdrachten. Daarbij proberen we altijd de maximale kwaliteit uit de opgave te halen.

Meer over Studio GJS